top of page

N Á Š   C H E F

Michal “Hugo“ Hromas

 

Vaří pod širým nebem a všude tam, kde ho pustí s otevřeným ohněm a tlakovou lahví.. A pak také u nás :-)

 

Hugo se narodil v roce 1976 v Praze. Díky tomu, že jeho dědeček a maminka pracovali na indické ambasádě, měl od dětství značně odlišné představy o tom co je to normální jídlo.

 

Od roku 2000 pracoval jako kuchař v několika restauracích. Hotel Hoffmann v Kladně, Česká správa letišť, vařil v Domě vína U Závoje a v Plzeňské restauraci Obecního domu v Praze.

 

Od roku 2005 nastupuje na post šéfkuchaře dnes již zaniklého Dahab Mezze restaurantu. Tady se upevňuje jeho přesvědčení věnovat se nadále levantské a judeo arabské kuchyni.

 

Na podzim téhož roku nastupuje v restauraci Aromi na Vinohradech, ještě pod taktovkou Riccarda Lucque. Čistí zeleninu a ryby a stará se o salátový bufet. Postupně prochází všechny posty s výjimkou pasty a končí jako první manager v první Riccardově La Bottega.

 

V roce 2007 odchází z Aromi a odjíždí se štábem Václava Marhoula na tuniskou Saharu, na natáčení filmu Tobruk jako kuchař. Po návratu zahajuje kurzy vaření levantské a judeo arabské kuchyně pod názvem Rozinky a mandle.

 

Od roku 2007 nastoupil už jen do jedné práce: restaurace Borgo Agnese v Brně, kde získal od Přemka Hradského jméno Hugo. Od roku 2010 do práce nechodí a dělá jen to, co ho baví…

 

 

DENNÍ MENU

Denní menu i stálá nabídka jídel u nás, nebo objednejte přes Wolt domů :-)

SNÍDANĚ A SMOOTHIES

Zdravé snídaně 

Zelené či Ovocné Smoothies a Čerstvé šťávy

OTEVÍRACÍ DOBA

Pondělí - Úterý: zavřeno/closed
Středa - Neděle: 11:00 - 19:00

 

Těšíme se na Vás na Výtoni u Náplavky  :-)

Herbivore - Rašínovo nábřeží 34, Praha 2 - Výtoň, tel.: 733 474 031. Jak se k nám dostanete?

bottom of page